Antwoorden – Inzichten

Sommigen mensen haken vaak af bij het woord ’spiritualiteit’. Noem het businesscoach, noem het adviseur; mijn missie is het beste uit ieders leven te halen. Daarbij zet ik, naast mijn jarenlang ervaring, ook mijn spirituele gaven in. De afgelopen jaren heb ik diverse mensen & bedrijven geadviseerd en begeleidt tijdens het bewandelen van hun carrière pad en (zakelijke) groei. Zo heb ik cliënten, onder andere, geadviseerd bij het overnemen van bedrijven. Door mijn gaven kan ik cliënten van tevoren behoeden voor onvoorziene zaken.

Loop je zakelijk of privé vast of heb je even een zet in de goede richting nodig? Samen met jou kijk ik naar het pad wat jij graag zou willen bewandelen en wat jou hierin eventueel belemmert. Hiervoor richt ik mij op het verleden, heden en de toekomst om uiteindelijk de beste versie van jezelf en bepaalde situaties te worden. Na een aantal 1-op-1 sessies weet jij het geluk vast te houden, de juiste deals te sluiten of een fijne liefdesrelatie aan te gaan.

Herken jij jezelf in het volgende:

  • Wil jij een business starten maar heb je moeite om een focuspunt te kiezen ?
  • Vraag jij jezelf af waarom je constant tegen dezelfde obstakels aanloopt ?
  • Op zoek bent naar de volgende stap binnen jouw carrière ?
  • Sta je voor een moeilijke keuze ?
  • Ben je sporter en presteer je niet meer op het niveau dat je gewend bent ?
  • Ga jij een bedrijf overnemen ?
  • Wordt er veel geroddeld bij jou op kantoor en binnen jouw team ?
  • Lukt het maar niet om de juiste relatie aan te gaan of deze vast te houden ?

Durf je niet (meer) op jouw onderbuikgevoel te vertrouwen of heb je een zetje in juiste richting nodig zodat je weer verder kan groeien neem dan contact op om te kijken hoe jullie dit samen kunnen realiseren.

“Ik durf weer op mijn eigen intuïtie te vertrouwen en mijn dromen waar te maken”

“Er wordt weer naar me geluisterd op de werkvloer”

Een deel van mijn klanten bestaat uit mensen die zich op zakelijk vlak willen ontwikkelen of die baat hebben bij extra kennis voordat zij een stap/deal sluiten. Gaat die ene zakelijke deal wel of niet lukken? Hoe staat de tegenpartij in het verhaal ? Door mijn gaven kan ik makkelijk tot de kern komen en jouw vragen beantwoorden, zodat jij weet welke stappen jij kan zetten. Ook kan ik voorspellen of het handig is om die ene deal af te sluiten, welke stappen er ondernomen moeten worden en wat jij kan doen om tot dat ene doel te komen. Ik geef dan niet alleen inzichten in welke stappen raadzaam zijn, maar laat ook zien waar je onderuit kan gaan, hoe bepaalde personen tegenover jou staan en waarom het handig om die kans wel of juist niet te nemen. Adviezen variëren van advies bij de verkoop van een pretpark, de aankoop van een voetbalclub, maar ook advies in hoe jij aangenomen kan worden voor die ene droombaan en of die ene relatie wel of niet goed voor jou is.

Neem contact op