Business time

In ons leven brengen wij veel tijd door in de rol van professional. Of dat nou als leidinggevende, ondernemer, CEO, CFO of medewerker is. Onze rol als professional vraagt iets van ons. En in de vaart der volkeren is het niet ongewoon dat wij onze persoonlijkheid daarop aanpassen.

Als professional lopen wij dan ook wel eens tegen situaties aan die niet strookt met onze persoonlijkheid, waarvan we niet altijd weten hoe wij even gestroomlijnd in de situatie kunnen staan of hoe wij de zaken kunnen optimaliseren. Als werkend mens hebben wij ons soms doelen gesteld die niet (even makkelijk) haalbaar blijken. Dit doet iets met ons als mensen mens.

Als business coach, gedragsanalist en als reader begeleid Margreet dit proces waar jij als professional en als mens het vertrekpunt bent. Dit doet zij op verschillende manieren; past het verstandelijke bij jou dan heeft zij een test ontwikkeld waarin jouw persoonlijkheid, rol als professional, toepassing van soft skills en jouw intrinsieke motivaties uitgelicht worden. Ben jij geen testenmens dan werkt zij, samen met jou, op andere manier om het vertrekpunt helder te krijgen en het beste in jou & de business naar boven te halen.

Hoe moeilijk een situatie ook lijkt; Margreet weet dat niets is wat het lijkt en de sleutel naar het onmogelijke om de hoek ligt. De enige vraag die voor haar belangrijk is, is:” Ben jij bereid tot een andere zienswijze en andere spanningsvelden?”

“Er is altijd meer mogelijk dan mensen denken. Zakelijk, privé, sociaal en lichamelijk. De vraag is alleen, durf jij te geloven dat dit kan vanuit comfort? En, ben je bereid tot inzichten?”

Tijdens haar werkzame jaren als reader, healer, coach en adviseur heeft Margreet haar horizon verbreed met studeren en het doen van onderzoeken naar mensen en gedrag (met als specialiteit soft skills, intrinsieke motivaties & comfortzone). Voor haar blijft de insteek echter gericht op de praktijk:

” Iedere professional en iedere business is anders. Iedere ervaring en iedere aanvliegroute is anders. Voor mij is mijn gesprekspartner de insteek. Mijn kennis dient om de inzichten van mijn gesprekspartner aan te vullen, niets meer en niets minder dan dat. Mijn gesprekspartner is daarin leidend!”

Wil jij weten wat Margreet voor jou en/of jouw business kan betekenen stuur dan een mailtje naar info@margreetvanveen.com of een whatsapp bericht naar +31-(0)6- 524 793 70