Business time

In ons leven brengen wij veel tijd door in de rol van professional. Of dat nou als leidinggevende, ondernemer, CEO, CFO of medewerker is. Onze rol als professional vraagt iets van ons. En vanuit die spanningsvelden is het niet vreemd dat dit iets met ons doet, als professional, maar ook als mens.

Hoe haal jij het optimale uit een situatie? Zit je aan jouw plafond ? Wil je weten hoe jij jezelf kan verbeter? Als business coach en als reader begeleid Margreet dit proces waar jij als professional en als mens het vertrekpunt bent. Dit doet zij op verschillende manieren; past het verstandelijke bij jou dan heeft zij een test ontwikkeld waarin jouw persoonlijkheid, rol als professional, toepassing van soft skills en jouw intrinsieke motivaties uitgelicht worden. Ben jij geen testenmens dan werkt zij, samen met jou, op andere manier om het vertrekpunt helder te krijgen en het beste in jou & de business naar boven te halen.

Hoe moeilijk een situatie ook lijkt; Margreet weet dat niets is wat het lijkt en de sleutel naar het onmogelijke om de hoek ligt. “Er is altijd meer mogelijk dan mensen denken. Zakelijk, privé, sociaal en lichamelijk. De vraag is alleen, durf jij te geloven dat dit kan vanuit comfort?”

Tijdens haar werkzame jaren als reader, healer, coach en adviseur heeft Margreet haar horizon verbreed met studeren en het doen van onderzoeken naar mensen en gedrag. Haar insteek blijft echter gericht op de praktijk: ” Iedere professional en iedere business is anders. Iedere ervaring en iedere aanvliegroute is anders.” Of het nou gaat om het begeleiden van onderhandelingen of het adviseren op het gebied van verandering van functie Margreet geeft jou de inzichten en antwoorden die jij kunt gebruiken om weer verder te gaan.

Wil jij weten wat Margreet voor jou en/of jouw business kan betekenen stuur dan een mailtje naar info@margreetvanveen.com of een whatsapp bericht naar +31-(0)6- 524 793 70