Life time

In het leven lopen wij wel eens tegen situaties aan die niet altijd even prettig zijn, of die niet altijd even gestroomlijnd lopen. Soms hebben wij ons levensdoelen gesteld die niet (even makkelijk) haalbaar blijken. Dit doet iets met ons als mens. Tijdens dit levenspad moeten we dan ook wel eens concluderen dat een bepaalde visie of levenswijze niet meer bij ons past.

Als gedragsanalist, coach en als reader begeleid Margreet dit proces waar jij als gesprekspartner het vertrekpunt bent. Dit doet zij op verschillende manieren; past het verstandelijke bij jou dan heeft zij een test ontwikkeld waarin jouw persoonlijkheid, onbenutte kwaliteiten en soft skills uitgelicht worden. Ben jij geen testenmens dan werkt zij, samen met jou, op andere manier om het beste in jou naar boven te halen. Hoe moeilijk een situatie ook lijkt; Margreet weet dat niets is wat het lijkt en de sleutel naar het onmogelijke om de hoek ligt. De enige vraag die voor haar belangrijk is, is:” Ben jij bereid tot een andere zienswijze?”

“Er is altijd meer mogelijk dan mensen denken. Zakelijk, privé, sociaal en lichamelijk. De vraag is alleen, durf jij te geloven dat dit kan vanuit comfort? En, ben je bereid tot inzichten?”

Die laatste vraag lijkt zo logisch, maar blijkt in de praktijk toch minder logisch. Het opdoen van inzichten kan betekenen dat je afscheid moet nemen van (een) oude zienswijze en dat brengt een bepaald gevoel me zich mee. En dat geldt ook voor het aangaan van een veranderingsproces; een veranderingsproces, hoe positief ook is, brengt een andere zienswijze met zich mee en een verandering van zienswijze brengt een bepaald gevoel met zich mee die niet alleen maar positief is.

Tijdens haar werkzame jaren als reader, healer, coach en adviseur heeft Margreet haar horizon verbreed met studeren en het doen van onderzoeken naar mensen en gedrag (met als specialiteit soft skills, intrinsieke motivaties & comfortzone). Voor haar blijft de insteek echter gericht op de praktijk:

” Ieder mens is anders, iedere ervaring is anders en iedere aanvliegroute is anders. Voor mij is mijn gesprekspartner de insteek. Mijn kennis dient om de inzichten van mijn gesprekspartner aan te vullen, niets meer en niets minder dan dat. Mijn gesprekspartner is daarin leidend!”

Wil jij weten wat Margreet voor jou kan betekenen stuur dan een mail naar info@margreetvanveen.com of een whatsapp bericht naar +31-(0)6- 524 793 70