Parfum time

Door haar jarenlange ervaring kwam Margreet tot de conclusie dat het meest rendement behaald wordt wanneer alle zintuigen positief worden gestimuleerd. Of het nou om een healing gaat, of een reconnection journey of een reading, het stimuleren van alle zintuigen zorgt voor een beter resultaat.

Mede om deze reden heeft Margreet van Veen haar eigen parfumlijn ontwikkeld. Zoals zij zelf zegt:” Geur heeft een grote invloed op hoe wij ons voelen. Dit moet ook kunnen op een manier die voor iedereen passend is.”

Onze reconnection journeys vinden dan ook plaats met onze eigen parfums. Maar de parfum is ook dagelijks te dragen. Als ondersteuning van hoe jij je voelt of wilt voelen. Gewoon op kantoor, in de buitenlucht, of waar jij dan ook bent.

De RJ parfums zijn gemaakt op oliebasis en zijn beschermend voor de huid.

De parfumlijn bestaat uit 3 parfums:

  1. Safar – de reis: Een frisse geur met een zoete ondertoon. Voor diegenen die zich willen onderscheiden…
  2. Smaa – the air: De geur van bloeiende bamboe, meegenomen door de wind. Een zachte bloemige geur die op ieder huidtype overeind blijft zonder te domineren…
  3. Al-Ard – de aarde: Een stoere, kruidige geur voor stoere mannen en stoere vrouwen. De geur die wordt omschreven als de geur van Dubai.

De parfum is te bestellen via info@margreetvanveen.com of via whatsapp +31(0)6 – 524 793 70. De kosten bedragen € 14,95 per flesje (exclusief verzendkosten).

Sinds kort is hij er; die overheerlijke pillowspray Morning Dew die wij hebben laten maken voor iedereen die kan genieten van een ontspannende geur in de (slaap)kamer . Omdat in de praktijk blijkt dat niet iedereen een goed ontspannen nachtritme heeft of even uitgerust wakker wordt hebben wij een Pillowspray ontwikkeld. De geur van Morning Dew is een ontspannende zachte geur van bloemenmelanche en kruiden. Speciaal gemaakt voor ontspanning en een goede nachtrust. Morning Dew komt in een mooie fles van 100 ml in een rood fluwelen zakje. De pillowspray is te bestellen via info@margreetvanveen.com of via whatsapp +31(0)6 – 524 793 70. De kosten bedragen € 25,00 per spray (exclusief verzendkosten).