Reading time

Margreet van Veen is sinds 2008 werkzaam als reader, healer, gedragsanalist, coach en adviseur in zowel het bedrijfsleven als bij consumenten. Voor haar is het van belang dat haar gesprekspartner bereid is tot zelfliefde en groei. Of het om persoonlijke groei gaat, zakelijke groei, of het laten helen van oude stukken.

“Er is altijd meer mogelijk dan mensen denken. Zakelijk, privé, sociaal en lichamelijk. De vraag is alleen, durf jij te geloven dat dit kan vanuit comfort? En ben je bereid tot inzichten?”

Die laatste vraag lijkt zo logisch, maar blijkt in de praktijk toch minder logisch. Het opdoen van inzichten kan betekenen dat je afscheid moet nemen van (een) oude zienswijze en dat brengt een bepaald gevoel me zich mee. En dat geldt ook voor het aangaan van een veranderingsproces; een veranderingsproces, hoe positief ook is, brengt een andere zienswijze met zich mee en een verandering van zienswijze brengt een bepaald gevoel met zich mee die niet alleen maar positief is.

Tijdens haar werkzame jaren als reader, healer, coach en adviseur heeft Margreet haar horizon verbreed met studeren en het doen van onderzoeken naar mensen en gedrag (met als specialiteit soft skills, intrinsieke motivaties & comfortzone). Voor haar blijft de insteek echter:” Ieder mens is anders, iedere ervaring is anders en iedere aanvliegroute is anders. Voor mij is mijn gesprekspartner de insteek. Mijn kennis dient om de inzichten van mijn gesprekspartner aan te vullen, niets meer en niets minder dan dat. Mijn gesprekspartner is daarin leidend!

Wil jij weten welke reading het beste bij jou past neem dan contact op via info@margreetvanveen.com of stuur een whatsapp bericht naar +31-(0)6- 524 793 70