Wie ben ik

Ik ben Margreet van Veen. Jarenlang heb ik internationaal diverse CEO’s begeleid tijdens het uitvoeren van hun topfunctie. Als businesscoach gaf ik trainingen en adviseerde ik diverse CEO’s tijdens belangrijke keuzes die zij moesten maken, en met veel succes. Na meer dan 15 jaar als businesscoach aan de slag te zijn geweest heb ik besloten mijn spirituele gave met de wereld te delen. Spiritualiteit wordt vaak gezien als iets zweverigs, maar mijn Rotterdamse nuchterheid laat zien dat dit helemaal niet zweverig of abstract hoeft te zijn. Als een richtingwijzer geef ik jou straks praktische tips en inzichten om jouw pad (weer) te bewandelen.

Herken jij jezelf in het volgende:

 • Ben je ontslagen?
 • Loop jij vast?
 • Heb je geen toekomstperspectief meer?
 • Sta je voor een moeilijke keuze?
 • Wil je meer op jouw onderbuikgevoel kunnen vertrouwen?
 • Wil je vaker je eigen kompas volgen en niet de meningen van anderen?
 • Heb je slaapproblemen?
 • Heb je altijd nekklachten waar je niet van af komt?
 • Voel je constante spanning?
 • Maagklachten?
 • Altijd hoofdpijn?
 • Heb je een onbeantwoorde vraag?
 • Wil je contact met een overledene dierbare?
 • Voel je nog schuldig over iets uit het verleden?

Ik haal weg wat jou tegenhoudt om jouw pad te bewandelen en ik geef jou wat jij nodig hebt om jouw doel te bereiken.

Neem contact op