Blogs en Muziek

Een witte afbeelding met daarin in gouden letters: 2024.

2024 – Het jaar van overvloed en macht

Komend jaar staat in het teken van het getal 8. De acht van overvloed en macht. Waar 2023 in het teken stond van vertrouwen en openheid staat komend jaar in het teken van beweging en vormgeving. Het jaar waarin kansen zich gaan aandienen en het aan jou is of je deze gaat oppakken, vorm gaat geven, hoe je deze vorm gaat geven en zorg dragen dat alles wat kan stromen neergezet kan worden vanuit beheerste en positieve kracht.

All The Pieces Together

Halverwege 1994 heb ik een jaar in Noord Ierland gewoond. In een klooster in Benburb wel te verstaan. Mijn opleiding was afgerond en het was tijd om erachter te komen wat ik wilde en waar het leven om draaide.

Ik Zie Je

Wij leven in een tijd waarin er veel gebeurt en waarin er veel van onze aandacht gevraagd wordt. Bepaalde gedragingen liggen zo vast dat het ons makkelijk de vrijheid en ruimte ontneemt om dingen zelf uit te zoeken, zelf te ondernemen en zelf te (be)leven.

Polarisatie, het ontstaan, de gevolgen en oplossingen

Alhoewel polarisatie niet iets is van deze tijd is het wel een onderwerp waar wij de laatste tijd meer mee te maken hebben gekregen. De rol van internet, de toenemende snelheid van leven, de toename van de hectiek in het dagelijks leven en allerlei andere zaken zorgen ervoor dat onze meningen, samenwerkingen en gemoedstoestand steeds meer onder druk komen te staan.

Over Margreet van Veen

Margreet van Veen

Margreet is sinds 2008 werkzaam als paragnost, medium, magnetiseur en coach/counselor. Over de hele wereld geeft zij readingen & healingen en advies op verschillende gebieden. Het scheppen van rust, helderheid, inzichten en heling is voor Margreet het vertrekpunt. Waar zij zich in het verleden met name focust op mens en gedrag heeft zij dit uitgebreid naar mens en identiteit. Het identiteit van ieder persoon bepaalt veel van de stappen die hij of zij neemt. Iemands identiteit, hoe deze gevormd is en hoe iemand zijn/haar identiteit neerzet in het dagelijks leven heeft ook grote invloed op ons lichaam, geest en ziel. Om een balans te creëren in deze krachtenvelden geeft Margreet niet alleen met readingen en healingen, maar werkt zij ook met andere methodieken zodat een ieder de optimale situatie kan creëren of weer de optimale verbinding met zichzelf kan vinden.

Wil jij weten of Margreet iets voor jou kan betekenen kijk dan verder op deze website of neem contact op.

Wat mensen over Margreet zeggen

“Lieve Margreet. Toen jij mij vertelde hoe de reconnection journey plaats zou vinden en wat dit zou doen klonk het goed, alleen kon ik mij er geen voorstelling van maken. Wij zijn nu 2 weken verder na de 1e sessie en ik voel mij echt herboren. Ik kijk letterlijk en figuurlijk anders naar de wereld. De 1e week was ik wel erg moe, maar nu voel ik een innerlijke rust die altijd aanwezig is. De oefeningen die je erna hebt meegegeven houden alle ook rustig. En fris.“

“De reconnection was erg fijn. Ik heb diep in alle lagen kunnen gaan van mijn emoties en Margreet begeleidde ons r goed doorheen samen met haar man en de gitarist die voor de muziek zorgden. Daarnaast werd er ook een parfum gebruikt die je zelf mocht uitkiezen op basis van wat je bij jezelf vond passen, deze werd tijdens de reconnection opgesmeerd en hielp enorm om nog meer te kunnen ontspannen en de reconnection met jezelf aan te gaan. Zeker een aanrader!“

“Bedankt voor de sessie! Zoals ik al had gezegd helemaal top! Ik ben zeer onder de indruk hoe jullie het doen met z’n 3en….de gitarist erbij vond ik echt top! Ik vond het ook bijzonder hoeveel verschil die stenen maakten. Veel succes en nogmaals bedankt voor je energie en kracht waarmee je dit allemaal doet evenals Paul en de gitarist. prettig weekend toegewenst moppie!”

Margreet van Veen

Paragnost, medium, magnetiseur en coach/counselor

Design / Hosting: Xolution

Margreet van Veen - Paragnost, medium, magnetiseur en coach