Readings (Persoonlijk)

Antwoorden op jouw vragen

Hulp bij het nemen van een stap

Angst wegnemen

Ken je het gevoel van het licht door het sleutelgat zien, maar niet weten waar de sleutel ligt?

In het leven lopen wij wel eens tegen situaties aan die niet altijd even prettig zijn, of die niet altijd even gestroomlijnd lopen. Situaties die onzekerheid of angst oproepen of die om antwoorden of inzichten vragen.

"Past mijn vrouw/man nog wel bij mij", "Komt de liefde nog op mijn pad", "Ik kan mijn vinger er niet op leggen, maar ergens klopt er iets niet", "Waarom lopen dingen niet zoals ik ze voor ogen heb" of "Wat is mijn life purpose?"

Margreet van Veen is helder in het zien, horen, weten, voelen, ruiken en proeven. Als paragnost/medium verbind zij alle informatie die zij doorkrijgt (vanuit het heden, verleden en toekomst) en vertaalt dit naar één passend geheel.
Vanaf het moment dat zij haar gaven ontdekte is zij bewust met haar gidsen gaan werken. Ieder mens heeft een aantal gidsen die hem/haar begeleiden. Ieder team van gidsen heeft één hoofdgids en elke hoofdgids heeft een speciale band met diegene die hij/zij begeleidt. Een hoofdgids is diegene die jou gedurende jouw leven begeleidt en jouw hele leven bij jou blijft. Als medium werkt Margreet voornamelijk met haar hoofdgids. Wanneer specifieke onderwerpen besproken worden werkt haar hoofdgids weer met andere gidsen. Hierdoor kan zij specifiekere informatie doorkrijgen en gericht antwoord geven op vragen.

Zoals gidsen zich kunnen specialiseren in bepaalde onderwerpen is Margreet zich als medium ook gaan specialiseren. Omdat zij het altijd belangrijk heeft gevonden dat theorie en praktijk samen één zijn is zij zich vanaf het begin gaan verdiepen in kennis over mens en gedrag. Eerst via boeken en cursussen en later door middel van haar eigen onderzoeken.

Als medium brengt Margreet niet alleen heden, verleden en toekomst samen, maar kan zij ook contact leggen met overledenen. Soms is het moeilijk om een proces af te sluiten of zit je nog met een bepaald gevoel of een bepaalde vraag nadat een dierbare is gaan hemelen. Mocht jij een onbeantwoorde vraag hebben of weer verbinding willen hebben met een dierbare die is overleden of vast zitten in het proces dan kan juist dat ene moment jou helpen om weer verder te gaan of een bepaald gevoel af te sluiten. Margreet kan jou hierbij helpen door heden en verleden samen te brengen en contact te leggen met jouw dierbare.

Uitspraken over ziekten, gezondheid en zwangerschappen doet Margreet niet. Voor vragen hierover verwijst zij jou naar jouw (huis)arts of specialist.

Wil jij weten wat Margreet voor jou kan betekenen neem dan contact op met Margreet.

Over Margreet van Veen

Margreet van Veen

Margreet is sinds 2008 werkzaam als paragnost, medium, magnetiseur en coach/counselor. Over de hele wereld geeft zij readingen & healingen en advies op verschillende gebieden. Het scheppen van rust, helderheid, inzichten en heling is voor Margreet het vertrekpunt. Waar zij zich in het verleden met name focust op mens en gedrag heeft zij dit uitgebreid naar mens en identiteit. Het identiteit van ieder persoon bepaalt veel van de stappen die hij of zij neemt. Iemands identiteit, hoe deze gevormd is en hoe iemand zijn/haar identiteit neerzet in het dagelijks leven heeft ook grote invloed op ons lichaam, geest en ziel. Om een balans te creëren in deze krachtenvelden geeft Margreet niet alleen met readingen en healingen, maar werkt zij ook met andere methodieken zodat een ieder de optimale situatie kan creëren of weer de optimale verbinding met zichzelf kan vinden.

Wil jij weten of Margreet iets voor jou kan betekenen kijk dan verder op deze website of neem contact op.

Wat mensen over Margreet zeggen

“Lieve Margreet. Toen jij mij vertelde hoe de reconnection journey plaats zou vinden en wat dit zou doen klonk het goed, alleen kon ik mij er geen voorstelling van maken. Wij zijn nu 2 weken verder na de 1e sessie en ik voel mij echt herboren. Ik kijk letterlijk en figuurlijk anders naar de wereld. De 1e week was ik wel erg moe, maar nu voel ik een innerlijke rust die altijd aanwezig is. De oefeningen die je erna hebt meegegeven houden alle ook rustig. En fris.“

“De reconnection was erg fijn. Ik heb diep in alle lagen kunnen gaan van mijn emoties en Margreet begeleidde ons r goed doorheen samen met haar man en de gitarist die voor de muziek zorgden. Daarnaast werd er ook een parfum gebruikt die je zelf mocht uitkiezen op basis van wat je bij jezelf vond passen, deze werd tijdens de reconnection opgesmeerd en hielp enorm om nog meer te kunnen ontspannen en de reconnection met jezelf aan te gaan. Zeker een aanrader!“

“Bedankt voor de sessie! Zoals ik al had gezegd helemaal top! Ik ben zeer onder de indruk hoe jullie het doen met z’n 3en….de gitarist erbij vond ik echt top! Ik vond het ook bijzonder hoeveel verschil die stenen maakten. Veel succes en nogmaals bedankt voor je energie en kracht waarmee je dit allemaal doet evenals Paul en de gitarist. prettig weekend toegewenst moppie!”

Margreet van Veen

Paragnost, medium, magnetiseur en coach/counselor

Design / Hosting: Xolution

Margreet van Veen - Paragnost, medium, magnetiseur en coach