The Sense of Stones

Edelstenen met een eigen identiteit

Met zorg voor jou uitgekozen

Prikkelend voor de zintuigen

De werking van edelstenen vinden zou je kunnen vergelijken met de werking van scents; de werkingen zijn veelal subtiel, maar doeltreffend. Jouw energiebaan is ook een gevoelspunt, net zoals jouw chakra's. Deze energiepunten sturen een prikkel direct naar de hersenen, waar de associatie plaats vindt met een gevoel, emotie en/of herinnering. Zo kunnen edelstenen positief bijdragen aan het doorlopen van je persoonlijke processen.

Om deze reden hebben wij, samen met onze parfums, verschillende edelstenen die stuk voor stuk samenwerken met de chakra's in ons lichaam. Edelstenen die ik regelmatig gebruik tijdens Healing sessies.

Maar die je ook ieder moment van de dag kan dragen, als ondersteuning van jouw proces.

Wat zijn Chakra's?

Chakra's zijn de energiecentra van het lichaam. Ze bevinden zich in het astrale lichaam, langs de ruggengraat, beginnend bij de basis en omhoog lopend naar de kruin van het hoofd. Het astrale lichaam is het energielichaam dat in ons fysieke lichaam woont en kan niet gezien of aangeraakt worden.
Met alle 7 chakra's wordt een specifieke trilling, kleur, symbool, geluid, energie en nu ook geur geassocieerd. Elk chakra houdt verband met specifieke spirituele, emotionele, psychologische en fysieke aspecten van ons wezen. Het bewust maken en in balans brengen van deze energiecentra leiden tot welzijn en een goede gezondheid.

Wil jij weten welke steen bij jou en jouw proces past? Kom dan eens langs voor een persoonlijke test of een Sense of Stones moment.

Of organiseer bij je thuis voor familie en vrienden een Sense of Stones avond al of niet in combinatie met een Reading, een openbaring voor jezelf!

Meer weten? info@margreetvanveen.com of bel 0652 479 370

De edelstenenlijn bestaat uit 7 Chakra (edel) stenen

Zwarte ToemalijnI

Zwarte Toermalijn

Zwarte Toermalijn is een krachtige steen die op het 1e chakra werkt en meteen gevoeld wordt. Soms vinden mensen de steen zelfs te sterk omdat hij direct verbinding maakt met blokkades in de chakra's. De zwarte Toermalijn reinigt, beschermt, aardt en brengt balans tussen lichaam en geest. Heb je negatieve mensen om je heen? Dan is zwarte Toermalijn de aangewezen steen om jou te ondersteunen. Deze steen helpt jou nl om in de eigen energie te blijven en je niet meer te laten nemen in de negatieve energie van anderen.

CarneoolIV

Carneool

Carneool is een fijn steen die op het 2e chakra werkt en die een positieve invloed heeft op het humeur en de emoties. Carneool werkt vitaliserend en aardend. Kun je een opkikker gebruiken? Dan is de carneool de aangewezen steen voor jou. Carneool is een aanrader wanneer je met een gesterkt had naar zaken uit het verleden wilt kijken. Indit leven maar ook naar een verder verleden.

Rookkwarts

Rookkwarts

Rookkwarts is een beschermende steen die sterk aardend werkt en de intuïtie versterkt. Rookkwarts werkt op het 3e chakra en is een echte hulp bij stress in zware tijden. De steen helpt ontspannen, loslaten en accepteren, weerstand bieden tegen stressvolle invloeden en zorgt voor geestelijke (veer)kracht. De steen stimuleert een nuchtere, pragmatische, positieve houding en bevordert de concentratie. Ook helpt rookkwarts bij het mediteren door de sterk aardende

Malachiet III

Malachiet

Malachiet is een echte gevoelssteen die op het 4e chakra werkt. Malachiet laat schoonheid ervaren vanuit liefde. Het laat liefhebben vanuit de puurste vorm. Niet alleen naar anderen maar ook naar jezelf. De steen kent een sterk empathisch vermogen toe aan haar gebruiker en zorgt voor gelijkwaardige relaties. Belangrijke is ook de energie stroom die voor tevredenheid, geduld, invoelingsvermogen het verminderen van angst zorgt.

Blauwe Aragoniet

Blauwe Aragoniet

Blauwe Aragoniet is een diverse steen die op het 5e chakra werkt. De blauwe Aragoniet ondersteunt en versterkt de communicatie met het universum. Het is een steen voor spiritueel leraren, healers en mediums. De blauwe Aragoniet uit Patagonië is een steen die troost brengt en het empathisch vermogen verhoogd. Niet enkel troost maar zelfs pure levensvreugde en een optimistische insteek.

Obsidiaan II

Obsidiaan

Obsidiaan is een zachte steen die op het 6e chakra werkt en ondersteuning biedt bij het verminderen van negatieve energieën uit je lichaam en aura. De edelsteen vormt legt als het ware een licht energetisch schild om je heen die jou beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. De obsidiaan vermindert angst en is perfect voor diegene die aan zichzelf willen werken. Hij stimuleert persoonlijke groei, innerlijke kracht en spirituele ontwikkeling.

Amethist

Amethist

Amethist werkt op het 7e chakra. De steen staat bekend om zijn zuiverende- en beschermende werking De steen ondersteunt en vergroot spirituele vaardigheden en heeft een heldere werking wanneer de drager contact wil maken met hogere energie. De amethist geeft inzicht in gevoelszaken en ondersteunt bij het proces van verwerking en emotionele integratie. Bij zware emotionele ervaringen geeft de amethist verlichting.

Meer weten?

Stuur een e-mail naar info@margreetvanveen.com of bel 0652 479 370

Over Margreet van Veen

Margreet van Veen

Margreet is sinds 2008 werkzaam als paragnost, medium, magnetiseur en coach/counselor. Over de hele wereld geeft zij readingen & healingen en advies op verschillende gebieden. Het scheppen van rust, helderheid, inzichten en heling is voor Margreet het vertrekpunt. Waar zij zich in het verleden met name focust op mens en gedrag heeft zij dit uitgebreid naar mens en identiteit. Het identiteit van ieder persoon bepaalt veel van de stappen die hij of zij neemt. Iemands identiteit, hoe deze gevormd is en hoe iemand zijn/haar identiteit neerzet in het dagelijks leven heeft ook grote invloed op ons lichaam, geest en ziel. Om een balans te creëren in deze krachtenvelden geeft Margreet niet alleen met readingen en healingen, maar werkt zij ook met andere methodieken zodat een ieder de optimale situatie kan creëren of weer de optimale verbinding met zichzelf kan vinden.

Wil jij weten of Margreet iets voor jou kan betekenen kijk dan verder op deze website of neem contact op.

Wat mensen over Margreet zeggen

“Lieve Margreet. Toen jij mij vertelde hoe de reconnection journey plaats zou vinden en wat dit zou doen klonk het goed, alleen kon ik mij er geen voorstelling van maken. Wij zijn nu 2 weken verder na de 1e sessie en ik voel mij echt herboren. Ik kijk letterlijk en figuurlijk anders naar de wereld. De 1e week was ik wel erg moe, maar nu voel ik een innerlijke rust die altijd aanwezig is. De oefeningen die je erna hebt meegegeven houden alle ook rustig. En fris.“

“De reconnection was erg fijn. Ik heb diep in alle lagen kunnen gaan van mijn emoties en Margreet begeleidde ons r goed doorheen samen met haar man en de gitarist die voor de muziek zorgden. Daarnaast werd er ook een parfum gebruikt die je zelf mocht uitkiezen op basis van wat je bij jezelf vond passen, deze werd tijdens de reconnection opgesmeerd en hielp enorm om nog meer te kunnen ontspannen en de reconnection met jezelf aan te gaan. Zeker een aanrader!“

“Bedankt voor de sessie! Zoals ik al had gezegd helemaal top! Ik ben zeer onder de indruk hoe jullie het doen met z’n 3en….de gitarist erbij vond ik echt top! Ik vond het ook bijzonder hoeveel verschil die stenen maakten. Veel succes en nogmaals bedankt voor je energie en kracht waarmee je dit allemaal doet evenals Paul en de gitarist. prettig weekend toegewenst moppie!”

Margreet van Veen

Paragnost, medium, magnetiseur en coach/counselor

Design / Hosting: Xolution

Margreet van Veen - Paragnost, medium, magnetiseur en coach