The Sense of Scents

Geuren met ieder een eigen identiteit

Handgemaakt door een parfumeur

Prikkelend voor de zintuigen

Geur heeft een veel grotere invloed dan wij denken. Je ruikt niet met je neus, je neus is slechts een filter.

Je ruikt met het reukzenuw wat de prikkel direct naar de hersenen stuurt wat je associeert met een gevoel, emotie en/of herinnering. Zo kan geur positief bijdragen aan het doorlopen van je persoonlijke
processen.

Om deze reden hebben wij, samen met een bekende Syrische parfumeur, 7 chakra parfums ontwikkeld die stuk voor stuk samenwerken met de chakra's in ons lichaam. Chakra parfums die ik regelmatig gebruik tijdens Healing sessies. Maar die vooral ook lekker zijn zodat je ze ieder moment van de dag kan dragen, als ondersteuning van jouw proces.

Wat zijn Chakra's?

Chakra's zijn de energiecentra van het lichaam. Ze bevinden zich in het astrale lichaam, langs de ruggengraat, beginnend bij de basis en omhoog lopend naar de kruin van het hoofd. Het astrale lichaam is het energielichaam dat in ons fysieke lichaam woont en kan niet gezien of aangeraakt worden.

Met alle 7 chakra's wordt een specifieke trilling, kleur, symbool, geluid, energie en nu ook geur geassocieerd. Elk chakra houdt verband met specifieke spirituele, emotionele, psychologische en fysieke aspecten van ons wezen. Het bewust maken en in balans brengen van deze energiecentra leiden tot welzijn en een goede gezondheid.

Alle chakra parfums worden geleverd in body serum (30 ML), olie parfum (1,5 - 3 - 5 en 10 ML) en parfum (10 en 50 ML).
Alle geuren bestaan voor minimaal 85% uit hoogwaardig natuurlijke, niet synthetische producten.

De olieparfums worden geleverd in handgemaakte kristallen flesjes, de 10 ML alcohol parfum wordt geleverd in een retro oranje kristallen fles of “the tube” kristallen fles en de 50 ML alcohol parfum wordt geleverd in een prachtige kristallen fles met strassteentjes die de fles nog meer allure geven.

De elegante verpakkingen zijn oogstrelend en veelal naar keuze!

Goed om te weten dat veel flesjes met de hand zijn gemaakt in een beperkte oplage. Bij nabestellen kan het zijn dat er een ander ontwerp kristallen flesje gebruikt wordt.

Omdat de flesjes oogstrelend zijn bestaat ook de mogelijkheid bij het serum en de olieparfums 10 en 30 ML refill te bestellen.

Nu ook verkrijgbaar voor het serum en de olieparfums de "op reis of handtas versie", gevuld in diverse kleurrijke flesjes met kwast, inhoud 10 ml.

Wil jij weten welke parfum bij jou en jouw proces past? Kom dan eens langs voor een persoonlijke test of een Sense of Scents moment.

Of organiseer bij je thuis voor familie en vrienden een Sense of Scents avond al of niet in combinatie met een Reading, een openbaring voor jezelf!

Meer weten? info@margreetvanveen.com of bel 0652 479 370

De parfumlijn bestaat uit 7 Chakra(olie) parfums, serums en een pillowspray

FSAA

Al-Ard – de aarde

1e Chakra “de wortel”: Geur Al Ard ook wel “aarde” in het Arabisch.

De geur die wordt omschreven als de geur van Dubai met ingrediënten als oudh, perzik, mandarijn, leer, tabak en amber. Een stoere, kruidige geur voor stoere mannen en vrouwen die voor meer dan 85% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Al Ard is een typische geur die even moet inwerken.

Nadat de eerste topnoten naar de achtergrond zijn verdwenen blijft er een stoere geur achter die zijn identiteit de hele avond/dag behoudt.

De Wortel Chakra wordt gekenmerkt door de emoties van overleven, stabiliteit, ambitie en zelfvoorziening. Als de wortel chakra uit balans is, begint iemand zich onstabiel, ongeaard, weinig ambitieus, doelloos, angstig, onzeker en gefrustreerd te voelen.

Lichaam: de bijnieren, die onder andere adrenaline en het stresshormoon cortisol aanmaken, bloed, botten, endeldarm, haar en nagels. Kleur rood, element aarde, toonladder C en aanbevolen edelstenen: agaat, git, heliotroop, hematiet, jaspis en onyx.

FS5

Liaison Fatale

2e Chakra “het heiligbeen of sacraal”: Geur Liaison Fatale ook wel “een liefdesverbintenis met jezelf met enorme gevolgen”.

Een zoete geur voor de zelfbewuste man of vrouw die voor meer dan 85% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Met liaison Fatale heb je een geur in huis "waar je even aan moet wennen, maar als je er eenmaal aan gewend bent is hij verslavend lekker". Een parfum die uit ingrediënten bestaat als kruidnagel, kaneel, bergamot, kamperfoelie, ylang ylang, sinaasappel en pompelmoes laat zich niet snel opzij zetten. De olie is zachter van geur en aan te raden tijdens een etentje op een winteravond of een avond rond het kampvuur, terwijl de parfum zich laat complementeren wanneer je er klaar voor bent dressed up de wereld in te stappen (of dat nou in de ochtend of de avond is).

De Sacraal Chakra wordt gekenmerkt door de basisbehoefte aan seksualiteit, maar ook creativiteit en eigenwaarde.

Als deze sacraal chakra uit balans is, kan iemand zich emotioneel explosief en prikkelbaar voelen, een gebrek aan energie en creativiteit voelen, zich manipulatief voelen of geobsedeerd zijn door seksuele gedachten.

Lichaam: geslachtsorganen, blaas, nieren, bekken, baarmoeder, onderrug, lymfestelsel, bindweefsel, spieren, gewrichten, pezen, huid, onderdste deel dikke darm.

Kleur oranje, element water, toonladder D en aanbevolen edelstenen: carneool, citrien, maansteen, rhodochrosiet en tijgeroog.

FSRENP

Renaissance

3e Chakra “de zonnevlecht”: Geur Renaissance ook wel “wedergeboorte”.

Een gelaagde geur die zich niet makkelijk laat pakken met ingrediënten als patchoeli, kardemom, hout, peper, spar, bergamot en amber. Een sportieve, stoere geur voor mannen en vrouwen die de één omschrijft als een wandeling in het bos en de ander omschrijft als een nostalgische geur van vroeger met het stoere van nu. Een echte parfum die lang blijft hangen en die tijd nodig heeft om te landen. Ook deze parfum bestaat voor meer dan 85% uit natuurlijke ingrediënten.

De Zonnevlecht Chakra wordt gekenmerkt door emoties zoals ego, woede en agressie.

Als de zonnevlecht chakra uit balans is dan kan zich dat fysiek manifesteren als spijsverteringsproblemen, leverproblemen of diabetes. Op emotioneel niveau kan iemand worstelen met depressie, gebrek aan zelfvertrouwen, woede en perfectionisme.

Lichaam: alvleesklier, spijsvertering, lever, gal, pancreas, maag, dunne darm, bovenste deel dikke dam.

Kleur geel, element vuur, toonladder E en aanbevolen edelstenen: citrien, rozekwarts en tijgeroog.

Cuppa Soul

Cuppa Soul

4e Chakra “het hart”: Geur Cuppa Soul ook wel “een open en vredig hart”.

De heerlijke geur van cappuccino, vanille, chocola, water lelie, hout, roos en kardemom die op jouw hart chakra werkt. Cuppa Soul is een geur voor alle jaargetijden die niet alleen heerlijk zwoel is, maar ook de samenwerking tussen hoofd en hart versterkt. Cuppa Soul is een echt karakter, die alles behalve saai is. Het is dan ook een echte geur voor parfumliefhebbers. Cuppa Soul is een geur die niet snel verdwijnt en die een positieve bijdrage levert aan een heerlijke avond, romantisch diner of een dag op kantoor. Wil je eruit springen zowel qua geur als qua uitstraling dan is Cuppa Soul een echte aanrader.

Ook deze parfum bestaat voor meer dan 85% uit natuurlijke ingrediënten.

De Hart Chakra wordt gekenmerkt door evenwicht en balans, emoties van liefde, gehechtheid, mededogen, vertrouwen en passie.

Als de hart chakra uit balans is, kan iemand te maken krijgen met emotionele problemen zoals woede, gebrek aan vertrouwen, angst, jaloezie, angst en humeurigheid.

Lichaam: hart, zwezerik, longen, bloedsomloop, thymus.

Kleur groen, element lucht, toonladder F en aanbevolen edelstenen: aventurijn, eldariet, jade, kunziet, rozekwarts en watermeloentourmalijn.

FSSMAAII

Smaa – de lucht

5e Chakra ”de keel”: Geur Smaa ook wel “de lucht” in het Arabisch.

De geur van bloeiende bamboe, meegenomen door de wind. Een zachte bloemige geur die uit meer dan 85% natuurlijke ingrediënten bestaat. Een parfum die op ieder huidtype overeind blijft zonder te domineren. Voor stoere, zachte mannen en echte vrouwen met ingrediënten als hout, roos, anjer, jasmijn, jeneverbes, orchidee, vanille en mirre een wannahave op iedere kaptafel en
in iedere tas.

De Keel Chakra wordt gekenmerkt met inspiratie, gezonde expressie, geloof en het vermogen om goed te communiceren. Als de keel chakra uit balans is kan dit worden ervaren als verlegenheid, stilheid, een gevoel van zwakte of het onvermogen om onze gedachten te uiten.

Lichaam: schildklier, keel, mond, stembanden, gebit, kaken, slokdarm, ruggemerg, longen.

Kleur blauw, element ruimte, toonladder G en aanbevolen edelstenen: aquamarijn, celestien, blauwe chalcedoon, lapis lazuli en turkoois.

FSSAFP

Safar – de reis

6e Chakra “het derde oog”: Geur Safar ook wel “de reis” in het Arabisch

De onderscheidende geur van de reiziger in de zomer die uit meer dan 85% natuurlijke ingrediënten bestaat. Een frisse geur met een zoete ondertoon met ingrediënten als lavendel, sinaasappel, sinaasappelbloesem, en verschillende soorten patchoeli. De geur wordt ook wel omschreven als een retrogeur uit de jaren 70 met de moderne variant van sinaasappel. Safar is zeker geen allermans vriend, maar als het jouw geur is zou het zomaar jouw beste vriend kunnen worden.

Het Derde Oog Chakra wordt gekenmerkt door bevrijding en intuïtieve kennis met als eigenschappen intelligentie, intuïtie, inzicht en zelfkennis.

Als het derde oog chakra uit balans is, kan het ervoor zorgen dat je je niet assertief voelt en bang bent voor succes, of juist dat je egoïstischer wordt. Een verstoord evenwicht kan zich manifesteren als lichamelijke problemen zoals hoofdpijn, wazig zien en vermoeide ogen.

Lichaam: hypofyse, ogen, slapen, holten, onderste deel van de schedel.

Kleur indigo, element geen, toonladder A en aanbevolen edelstenen: amethist, fluoriet, lapis lazuli en sodaliet.

Crown of Heaven

Crown of Heaven

7e Chakra “de kroon of kruin”: Geur Crown of Heaven ook wel “de ultieme verbinding tussen universum en jezelf”

Met de heerlijke geur van lelietjes van dalen, hars, schors, hout en verdox heb je met Crown of Heaven een alles omvattende geur in huis. Crown of Heaven doet zijn naam eer aan; een echte kroon naar de hemel die iedere keer een andere geur naar boven brengt. Iedere keer lijkt de verbinding weer net een beetje anders. Waar de hars en schors niet te ontkennen zijn komt de geur van de Lelietjes van Dalen onverwachts om de hoek en maakt de combinatie met hout de geur compleet. Buiten de chakra werking zorgt Crown of Heaven er ook voor dat je heerlijk in jouw eigen bubbel komt te zitten.

Crown of Heaven is niet voor iedereen weggelegd, maar is het jouw geur dan
heb je een vriend voor het leven. Uiteraard bestaat ook deze parfum voor meer dan 85% uit natuurlijke ingrediënten.

De Kroon of Kruin Chakra wordt gekenmerkt als het centrum van spiritualiteit, verlichting , dynamisch denken en energie. Het maakt de innerlijke stroom van wijsheid mogelijk en brengt het geschenk van kosmisch bewustzijn.

Als de kruin chakra uit balans is, kun je last hebben van een constant gevoel van frustratie, melancholie en destructieve gevoelens.

Lichaam: pijnappelklier, schedel, hersenschors, huid, thalamus, epifyse.

Kleur violet wit, element geen, toonladder B en aanbevolen edelstenen: amethist, bergkristal, celestien, citrien, goud, kunziet en seleniet.

FS6

De overheerlijke pillowspray Morning Dew

De pillowspray hebben wij ontworpen voor iedereen die kan genieten van een ontspannende geur in de (slaap)kamer.

Morning Dew is een 95% pillowspray die een heerlijke geur van bloemenmelange (oa lavendel, anjer en rozen) verspreid.

Buiten de heerlijke geur draagt Morning Dew ook bij aan een ontspannen nachtrust.

Over Margreet van Veen

Margreet van Veen

Margreet is sinds 2008 werkzaam als paragnost, medium, magnetiseur en coach/counselor. Over de hele wereld geeft zij readingen & healingen en advies op verschillende gebieden. Het scheppen van rust, helderheid, inzichten en heling is voor Margreet het vertrekpunt. Waar zij zich in het verleden met name focust op mens en gedrag heeft zij dit uitgebreid naar mens en identiteit. Het identiteit van ieder persoon bepaalt veel van de stappen die hij of zij neemt. Iemands identiteit, hoe deze gevormd is en hoe iemand zijn/haar identiteit neerzet in het dagelijks leven heeft ook grote invloed op ons lichaam, geest en ziel. Om een balans te creëren in deze krachtenvelden geeft Margreet niet alleen met readingen en healingen, maar werkt zij ook met andere methodieken zodat een ieder de optimale situatie kan creëren of weer de optimale verbinding met zichzelf kan vinden.

Wil jij weten of Margreet iets voor jou kan betekenen kijk dan verder op deze website of neem contact op.

Wat mensen over Margreet zeggen

“Lieve Margreet. Toen jij mij vertelde hoe de reconnection journey plaats zou vinden en wat dit zou doen klonk het goed, alleen kon ik mij er geen voorstelling van maken. Wij zijn nu 2 weken verder na de 1e sessie en ik voel mij echt herboren. Ik kijk letterlijk en figuurlijk anders naar de wereld. De 1e week was ik wel erg moe, maar nu voel ik een innerlijke rust die altijd aanwezig is. De oefeningen die je erna hebt meegegeven houden alle ook rustig. En fris.“

“De reconnection was erg fijn. Ik heb diep in alle lagen kunnen gaan van mijn emoties en Margreet begeleidde ons r goed doorheen samen met haar man en de gitarist die voor de muziek zorgden. Daarnaast werd er ook een parfum gebruikt die je zelf mocht uitkiezen op basis van wat je bij jezelf vond passen, deze werd tijdens de reconnection opgesmeerd en hielp enorm om nog meer te kunnen ontspannen en de reconnection met jezelf aan te gaan. Zeker een aanrader!“

“Bedankt voor de sessie! Zoals ik al had gezegd helemaal top! Ik ben zeer onder de indruk hoe jullie het doen met z’n 3en….de gitarist erbij vond ik echt top! Ik vond het ook bijzonder hoeveel verschil die stenen maakten. Veel succes en nogmaals bedankt voor je energie en kracht waarmee je dit allemaal doet evenals Paul en de gitarist. prettig weekend toegewenst moppie!”

Margreet van Veen

Paragnost, medium, magnetiseur en coach/counselor

Design / Hosting: Xolution

Margreet van Veen - Paragnost, medium, magnetiseur en coach