Disclaimer

Margreetvanveen.com

Bij boeking en betaling gaat u ermee akkoord dat berichten die u ontvangt geen vervanging zijn voor enig advies, behandeling of programma dat u ontvangt of mogelijk ontvangt van een bevoegde medische, juridische, financiële of psychologische professional. Er is geen garantie of impliciete garantie en ik ben niet verantwoordelijk voor interpretaties, beslissingen of acties die door mijn klanten worden ondernomen.

Geen enkele mening of informatie die wordt geuit in digitale media of privé-consulten met Margreet van Veen mag worden beschouwd als enige vorm van medische of psychologische diagnose of behandeling voor welke aandoening dan ook. De verstrekte informatie is alleen bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Negeer advies van een gekwalificeerde professional niet op basis van digitale informatie of raadpleging door mij.

Alle paranormale lezingen en consulten zijn bedoeld om inzicht te geven in iemands persoonlijke en/of zakelijke leven en vormen op geen enkele manier juridisch, financieel of professioneel advies. Door akkoord te gaan met een reading, begrijpt u dat paranormale experts geen diagnose stellen met betrekking tot ziekten, inclusief vragen over zwangerschap en overlijden.