Reconnection journey

Reconnection journey

Ken je het gevoel dat jouw emoties je in de weg zitten of dat je vol zit en het kan gebruiken om weer in je eigen energie te zitten? Misschien is een reconnection journey dan iets voor jou.

Door de ervaringen die wij opdoen in ons leven slaan wij emoties op in ons lichaam. Sommige dienen ons, maar sommigen zorgen ook voor oude infornatie die niet meer bij ons past. Met een reconnection journey neem je afscheid van die oude emoties die in jouw lichaam zitten opgeslagen en waar je niets meer aan hebt. De ruimte die ontstaat tijdens de release geeft plaats voor ontspannenheid, positieve energie, zelfliefde, rust en verbinding. Tijdens de reconnection journey zorgen wij ervoor dat er een nieuwe verbinding ontstaat tussen jouw hoofd, hart, ziel en het universum. Voor het optimale resultaat wordt de sessie ondersteund door een klankschalensessie.

Na de reis zul je merken dat waardevolle ervaringen die jou goed van pas komen op jouw pad (kunnen) komen. Tijdens de reconnection journey bereid Margreet van Veen jou voor om ontvankelijk te zijn voor het omarmen van deze ervaringen.

Een reconnection journey kan op twee manieren plaats vinden:

1) Een 1 op 1 sessie in de praktijk van Margreet. Tijdens deze helende reis lig jij op een behandeltafel, waar Margreet jou stap voor stap zal meenemen in de reis naar binnen en naar het universum.

2) Tijdens een groepssessie. De groepssessies vinden op verschillende locaties en op verschillende momenten plaats. Voor het optimale resultaat tijdens de groepssessies worden deze sessies ondersteund door klankschalen en (live)muziek.

Margreet van Veen is al jaren werkzaam als reader, healer en coach. Door haar ervaring als reader & healer heeft zij een manier ontwikkeld die mensen weer terug zet in hun eigen energie, eigen tempo en eigen identiteit met als vertrekpunt zelfliefde. Dit alles op een ontspannen manier die ervoor zorgt dat een ieder zijn/haar eigen stuk kan laten helen.

Margreet omschrijft de groepssessies als een bijzondere en mooie ervaring. “Geen enkele sessie is hetzelfde. Wat wel overeenkomstig is dat een iedere die eraan deelneemt op een ontspannen en serene manier bij zichzelf komt en deze sereniteit in zichzelf (weer) kan aanraken en naar boven haalt.”

Zelf noemt Margreet de sessies een combinatie tussen psychologie, lichaamswerk en spiritualiteit. Met dit verschil dat de deelnemers dit keer niet hoeven te praten of iets hoeven te onthouden. Het ‘enige’ wat de deelnemers hoeven te doen is te liggen en het meemaken”.

Wil jij weten of de reconnection journey bij jou past neem dan contact op via info@reconnectionjourney.com of stuur een whatsapp bericht naar +31-(0)6- 524 793 70