Events

Op zondagmiddag 12 maart 2023 geven wij een reconnection journey op een heel bijzondere locatie; de Soefitempel in Katwijk. Deze journey staat in het teken van de volle maan (ontkiemen) en zelfliefde. De reconnection journey zal plaatsvinden onder het genot van een geurbehandeling, klankschalen, soundsbath, live gezongen mantra’s en de gemstones. Deelname bedraagt € 45,00 Aanmelden kan via info@margreetvanveen.com of via jet@jetenzo.nl.

In samenwerking met de Zoutgrot Zeeland geven wij op zaterdag 25 maart een zoutgrot wellness sessie met daarop volgend de klankschalen en reconnection journey en geurbehandeling. Wij beginnen met een zoutgrot wellness behandeling. Na deze behandeling ben al helemaal ontspannen en gaan wij verder met de reconnection journey en geurbehandeling onder het genot van klankschalen en kleine gongs. Na de meditatie is het lekker bijkomen en is het mogelijk jouw persoonlijke parfum of geur uit te zoeken (optioneel). De sessies vinden plaats op 25 maart in de Zoutgrot Zeeland van 10.30u tot 12.30u of van 13u tot 15u. De deelname is 50 euro voor alle sessies en duurt 2 uur. Aanmelden kan via info@zoutgrotzeeland.nl of via whatsapp 06 – 524 793 70 of 06 – 4 2222 306. Mocht je meer willen weten bel mij dan gerust of kijk even op https://www.zoutgrotzeeland.nl/. Een beperkt aantal gasten van maximaal 8 per sessie.

Op zondagmiddag 9 april 2023 geven wij een Reconnection journey op Hodenpijl. Deelname bedraagt € 35,00. Kijk voor meer info of aanmeldingen op https://ophodenpijl.nl/evenement/healingmargreet-april/?occurrence=2023-04-09

Op Zaterdag 20 mei en zondag 21 mei geven wij een reconnection journey op het strand van Scheveningen. De laatste strandtent op het Noorderstrand heeft een heerlijke locatie voor onze reconnection journey, nl ‘de Komma’. Er zijn een beperkt aantal plaatsen. Zorg dat je er op tijd bent. Wij beloven jou dat het een hele bijzondere belevenis wordt! Deelname bedraagt € 35,00 Aanmelden kan via info@margreetvanveen.com of info@reconnectionjourney.com.

Op zondagmiddag 25 juni 2023 geven wij een volle maan reconnection journey in de Soefitempel in Katwijk. Meer info over de inhoud van de volle maan volgt.

Op zaterdagochtend 29 juli geven wij een reconnection journey op het strand van Scheveningen. De laatste strandtent op het Noorderstrand heeft een heerlijke locatie voor onze reconnection journey, nl ‘de Komma’. Er zijn een beperkt aantal plaatsen. Zorg dat je er op tijd bent. Wij beloven jou dat het een hele bijzondere belevenis wordt! Deelname bedraagt € 35,00 Aanmelden kan via info@margreetvanveen.com of info@reconnectionjourney.com.

Op zaterdag 26 augustus en zondag 27 augustus geven wij een reconnection journey op het strand van Scheveningen. De laatste strandtent op het Noorderstrand heeft een heerlijke locatie voor onze reconnection journey, nl ‘de Komma’. Er zijn een beperkt aantal plaatsen. Zorg dat je er op tijd bent. Wij beloven jou dat het een hele bijzondere belevenis wordt!

Op zondagmiddag 24 september 2023 geven wij een reconnection journey op een heel bijzondere locatie; de Soefitempel in Katwijk. Meer info volgt.

Op woensdagavond 27 september 2023 geeft Margreet een zaalreading met vragen aan het hiernamaals op Hodenpijl in Schipluiden.

Op zondagmiddag 29 oktober 2023 geven wij een Reconnection journey op Hodenpijl. Kijk voor meer info of aanmeldingen op https://ophodenpijl.nl

Op zondagmiddag 17 december 2023 geven wij een reconnection journey in de Soefitempel in Katwijk. Meer info volgt.

Wil jij je aanmelden voor 1 of meerdere journeys, of wil je meer informatie dan kan dat via info@reconnectionjourney.com, info@margreetvanveen.com https://www.instagram.com/margreetgeertjevanveen/) of via whatsapp (06 – 524 793 70.

Margreet is ook te boeken voor huiskamersessies en spirituele avonden. Stuur haar een mail of een whatsappbericht voor meer informatie of om een belafspraak in te plannen.