Events

  • De Volle maan van 9 oktober staat voor loslaten, groei en de innerlijke bevrijding. Wat wil je loslaten, wat wil je voeden en wat kan er groeien. Omdat deze volle maan op 8 oktober al actief is geven wij de reconnection journey op zaterdagavond 8 oktober. Wat is er fijner dan volledig bewust en ontvankelijk oude dingen los te laten en bewust ruimte te geven aan dat wat kan groeien en ontstaan.
  • Zondagochtend 23 oktober geven Margreet & Paulus een reconnection journey die in het teken van de nieuwe maan van 25 oktober. De nieuwe maan van 25 oktober staat in het teken van de schorpioen.
  • Op zondagochtend 30 oktober verzorgen Margreet en Paulus een reconnection journey op Hodenpijl. De locatie staat niet alleen bekend om zijn mooie-, indrukwekkende- en authentieke omgeving, maar de akoestiek waar de journey gegeven wordt is met recht fenomenaal te noemen. De journey belooft dan ook een bijzondere ervaring te worden. Voor meer info kijk ophttps://ophodenpijl.nl/evenement/healingmargreet/?occurrence=2022-10-30
  • On Sunday 30th October in the early afternoon Paulus van Veen, Tristan Cozens, and Margreet van Veen are giving a reconnection journey accompanied by live music. The journey will be given in English and Dutch.

If you want to experience this relaxing yet spectacular event please join us at Hodenpijl.

For bookings and information please contact Op Hodenpijl https://ophodenpijl.nl/evenement/healingmargreet/?occurrence=2022-10-30

Wil jij je aanmelden voor 1 of meerdere sessies of wil je meer informatie, dan kan dat via mail (info@reconnectionjourney.com of info@margreetvanveen.com), een DM via insta https://www.instagram.com/margreetgeertjevanveen/) of via whatsapp (06 – 524 793 70).

Margreet is ook te boeken voor huiskamersessies en spirituele avonden. Stuur haar een mail of een whatsappbericht om een bel afspraak te maken.