Events

Op zondagmiddag 18 december geven wij een reconnection journey op een heel bijzondere locatie; de Soefitempel in Katwijk. Ook dit keer met een soundbath van onder andere klankschalen, chimes, rainpipe en andere klankinstrumenten. Aanmelden kan via jet@jetenzo.nl. Wil je eerst meer info kijk dan op https://universel.nl/2022-12-18-reconnection-journey…/

Op dinsdagavond 14 januari 2023 geven wij een besloten Reconnection journey met klankschalen, chimes, rainpipes en gongs. De avond wordt tevens begeleid met gemstones en de Reconnection Parfums.

Op 9 april 2023 geven wij een Reconnection journey op Hodenpijl. Meer info volgt

Op zaterdagavond 12 november geven wij een besloten Reconnection Journey met klankschalen, chimes, gongs en rainpipes De avond wordt tevens begeleid met gemstones en de Reconnection Parfums. De avond wordt ingeluid met een bubbel en afgesloten met een hapje en een drankje.

Op Zondagmiddag 30 oktober geven wij een Reconnection Journey op Hodenpijl met klankschalen, chimes, gongs & gitaar. De journey wordt tevens begeleid met gemstones en de Reconnection Parfums.

Op zondag 9 oktober geven wij een besloten Reconnection Journey.

Op zondagochtend 25 september geven wij om 11 uur een Reconnection Journey in Scheveningen.

Op zaterdagochtend 24 september geven wij een besloten Reconnection Journey.

Op zaterdagavond 10 september geven wij een volle maan Reconnection Journey met klankschalen, chimes, gongs en gitaar op de IWSTH in Den Haag. De avond wordt ingeluid met een bubbel en afgesloten met een hapje en een drankje.

Op zondag 28 augustus geven wij een besloten Reconnection Journey.

Op zondagochtend 14 augustus geven wij om 11 uur een Reconnection Journey op de IWSTH in Den Haag.

Op 7 augustus 2022 geven wij een Reconnection journey op de IWSTH in Den Haag.

Op zaterdagochtend 30 juli 2022 geven wij een Reconnection journey op het strand van Scheveningen.

Wil jij je aanmelden voor 1 of meerdere journeys, of wil je meer informatie dan kan dat via info@reconnectionjourney.com, info@margreetvanveen.com https://www.instagram.com/margreetgeertjevanveen/) of via whatsapp (06 – 524 793 70.

Margreet is ook te boeken voor huiskamersessies en spirituele avonden. Stuur haar een mail of een whatsappbericht voor meer informatie of om een belafspraak in te plannen.