Nieuwsbrief

Hi allemaal,

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Het nieuwe jaar in het teken vertrouwen en openheid. Zoals ieder jaar ook dit jaar een jaar met nieuwe mogelijkheden en uitdagingen.  Maar vooral ook met mooie, memorabele momenten!

Zoals jullie weten zijn wij vorig jaar begonnen met de reconnection journeys. Wat in eerste instantie zich zou beperken tot de journeys hebben Paulus en ik deze reis behoorlijk uitgebreid. Je zou kunnen zeggen dat wij zelf ook aardig op reis zijn gegaan; letterlijk en figuurlijk. Omdat wij het belangrijk vinden dat de journeys als optimaal worden ervaren zijn we stap voor stap op zoek gegaan naar verbeteringen. Nou dat heb ik geweten. Na onze eerste ervaringen met wierook en het ontwikkelen van onze parfums kwamen de volgende stappen; het uitbreiden van de yogamatjes, het zorgen voor schapenvachten, zodat iedere deelnemer warm en zacht ligt, mediatiekussens en de edelstenen.

Bij iedere stap dichterbij begon wij steeds enthousiaster te worden (en dat waren wij al). Toen wij op volle sterkte waren kwam de volgende uitdaging; mooie parfumflesjes die de kwaliteit van de parfum en de parfumolie complementeerde.

Waar wij afgelopen periode het geluk in de rug hadden, hadden wij ook hierin geluk. Het resultaat mag er zijn. Safar, Al Ard, Sama, de pillowspray ‘Morning Dew’ en de exclusives Renaissance en Liaison Fatale allemaal in prachtig flesjes en bijzondere verpakkingen; als alcohol parfum en als olie parfum. De parfum olie blijkt ook een goede combi te zijn; parfum en huidvriendelijke olie; zacht van geur, en heel de dag te ruiken. En nu de labels (inclusief ingrediënten) bijna klaar zijn, zijn we op volle sterkte voor de volgende reconnection journeys.

Inmiddels hebben wij een aantal waanzinnige locaties gevonden waar Paulus en ik komend jaar onze reconnection journeys geven. Natuurlijk op onze gouwe oude plek The International Waldorf School The Hague, maar ook de Soefi tempel in Katwijk, het strand van Scheveningen en Op Hodenpijl in Schipluiden zijn een aantal locaties waar wij komend jaar onze journeys geven. Aan het eind van deze nieuwsbrief zal ik de data en locaties toevoegen. Inmiddels zijn wij ook bezig met locaties in de omgeving van Amsterdam en op locaties in Zeeland. Data en locaties volgen zodra deze bekend zijn. Mocht jij nou een leuke locatie weten neem dan gerust contact op.

Zoals een aantal van jullie weten heb ik een achtergrond als singer/songwriter. In mijn early days in Noord-Ierland speelde ik een aantal keer per week, maar vanwege mijn podiumangst heb ik mijn muzikale ambities en nummers aan de wilgen gehangen. Tot voor kort. Na vorig jaar, zonder podiumangst, een aantal keer op het podium te hebben gestaan en de enthousiaste reacties van deze en genen hebben Paulus en ik besloten de reconnection journeys te vullen met onze eigen muziek en mantra’s. Buiten het feit dat ik het best spannend vind heb ik er vooral ook heel veel zin in. De gitaren staan klaar, net zoals te chimes, gongs, klankschalen, the rainpipe en de andere instrumenten.

In oktober hebben wij een opnamedag gehad met RUMAG (ja die …) die ons een dag gevolgd hebben met 2 readingen en een reconnection journey. Dat het een bijzondere dag is geworden hebben jullie al kunnen zien. Wanneer de opnames worden uitgezonden op Instagram en Youtube is nog niet bekend. Wordt vervolgd.

Verder werk ik langzaam, maar héél gestaag, verder aan mijn boek. Zoals het er nu naar uitziet gaat het nog even duren voordat hij af is. Wordt vervolgd

Voor nu wensen wij iedereen een hele fijne, succesvolle en liefdevol nieuw jaar met mooie momenten vee liefde, gezondheid, voorspoed en mooie ontwikkelingen. Wij hopen jullie snel te zien (op ons adres of tijdens een reconnection journey)!

Liefdevolle groet,

Paulus & Margreet van Veen