Nieuwsbrief

17 september 2022

Hi allemaal,

Het zal een aantal van jullie niet ontgaan zijn; er is nogal wat gebeurd afgelopen maanden.

Waar ik in juni begonnen ben met de reconnection healingen bleek deze vorm van healingen zo goed te bevallen dat ik hem ben gaan uitbreiden. Als eerste werken Paulus en ik nu als duo (jaaay). Waar ik de eerste stap zelf heb uitgewerkt bleek Paulus net zo bevlogen als ik en vol met goede ideeën. Dit heeft er onder andere toe geleid dat de reconnection healing niet meer alleen als healing wordt gegeven, maar als een volwaardige reis. Tijdens deze reis worden alle zintuigen op zo’n manier ‘geprikkeld’ dat er een optimale samenwerking  plaatsvindt tussen alle zintuigen.

Zo vindt de reis nu standaard plaats met een klankschalenbad, muziek, zachte lampen, ondersteuning door edelstenen en de geur. Als parfumliefhebbers weten wij hoe effectief het gebruik van geur kan zijn. In de praktijk bleek wierook en sandelhout soms een beetje te veel van het goede tijdens de groepssessies, maar het gebruik van de geur wilden wij niet uitsluiten. Vol trots kunnen wij dan ook zeggen dat wij sinds deze week onze eigen Reconnection Journey (RJ) parfumlijn hebben laten ontwikkelen.

In samenwerking met een bekende parfummaker uit Syrië hebben wij 3 parfums laten ontwikkelen die gebruikt worden tijdens de reconnection journeys: Safar (reis), Smaa (uitgesproken als Sama, wat staat voor de wind) en Al-Ard (de aarde). Maar omdat wij geloven dat de reconnection journey niet los staat van dat ene moment mag iedere deelnemer (aan een groepssessie) vanaf 25 september de parfum die hem of haar begeleid tijdens de reis, meenemen naar huis.   

Inmiddels geven Paulus en ik de reconnection journeys in het Nederlands en Engels. Gezien een deel van onze doelgroep overwegen wij het om hem ook in het Frans te geven, maar first things first. Nu de zomer op zijn einde loopt en de journeys vastere vormen beginnen aan te nemen zijn wij ook op zoek naar andere geschikte locaties. Natuurlijk  blijven wij de reconnection journeys op Scheveningen geven, maar daar zal het niet bij blijven. Inmiddels hebben wij al wat locaties bezocht. Wordt dus vervolgd. Mocht iemand een geschikte locatie weten aarzel dan vooral niet om ons dat te laten weten.

Op 30 oktober geven wij bijvoorbeeld een meertalige journey (Engels/Nederlands) op Hodenpijl (https://ophodenpijl.nl/evenement/healingmargreet/?occurrence=2022-10-30) begeleid met klankschalen, live gitaar en begeleidende muziek).

Wil jij weten wanneer wij de journeys nog meer geven klik dan op de volgende link: https://margreetvanveen.com/ of stuur een mailtje naar info@reconnectionjourney.com

Verder werk ik langzaam, maar gestaag, verder aan mijn boek. Wordt vervolgd 😊.

Al een tijdje vond ik mijn website http://margreetvanveen.com niet meer de site die bij mij en mijn manier van werken pasten. In plaats van hem te laten maken en de tekst te laten schrijven heb ik besloten hem dit keer zelf te maken; omdat ik geloof dat ik toch zelf het beste mijn eigen tone of voice kan omschrijven. Al met al kan ik niet anders zeggen dan dat ik best tevreden ben over het resultaat. Neem gerust een kijkje als je aan een kop thee of glas wijn zit.

Voor de ondernemers onder ons: ik heb een test ontwikkeld die kijkt naar jouw professionele- persoonlijke skills, intrinsieke motivaties, filosofieën en aanvliegroutes. Van dit alles maak ik één geheel zodat jij kan zien waar jouw talenten liggen, jouw ontwikkelpunten en welke minpunten wellicht toch moeten blijven zoals zij zijn. Ben je nieuwsgierig naar jouw motivaties, interne samenwerking en aanvliegroutes of ben je op zoek naar een short cut to insights laat mij dit dan weten en wie weet heb jij dalijk meer ruimte in jouw agenda en hoofd.

Voor nu wensen wij iedereen een hele fijne, succesvolle en liefdevolle nazomer. Wij hopen jullie snel te zien (op ons adres of tijdens een reconnection journey)

Paulus & Margreet van Veen